URMĂREȘTE-NE
perchezitii

ACTUALITATE

PERCHEZIȚII LA UN BĂRBAT CARE AR FI FURAT 35.000 DE EURO DINTR-UN APARTAMENT. CE AU MAI DESCOPERIT POLIȚIȘTII

Polițiștii din București au descins marți, 3 octombrie, la două adrese din Capitală, într-un dosar de furt calificat, unde prejudiciul este de aproximativ 35.000 de euro. Perchezițiile au fost efectuate în contextul în care pe 26 septembrie, polițiștii din cadrul Secția 5 Poliție au fost sesizați de către o femeie că o persoană necunoscut a intrat în locuința sa din Sectorul 1 și i-a furat 35.000 de euro.

În urma perchezițiilor la persoana bănuită de comiterea faptei, polițiștii au găsit o sumă de bani mult mai mare decât se așteptau.

Din cercetările și investigațiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat,  în vârstă de 42 de ani.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, fiind găsite și ridicate sume importante, în lei și valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată”, transmit reprezentanții Poliției Capitalei.

Bărbatul bănuit a fost dus la audieri, iar după aceea a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și predat femeii păgubite.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top