URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PERCHEZIŢII LA SUSPECŢI DE ÎNŞELĂCIUNE CU MOTORINĂ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut cinci persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

La data de 13 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Călărași au efectuat opt percheziții domiciliare în comuna Dragalina, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie – martie a.c., cei în cauză ar fi postat pe internet anunțuri cu privire la comercializarea de motorină sustrasă din utilaje agricole la prețuri avantajoase.

Tranzacțiile au avut loc pe raza comunei Dragalina, unde victimele au fost prejudiciate cu 9.550 de lei, sumă achitată pe 2.660 de litri de amestec de substanțe cu miros și culoare specifică motorinei.

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

La acţiune au participat și polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Secției 1 Poliție Rurală Modelu, Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Pentru reducerea riscului de victimizare și prevenirea înșelăciunilor, polițiștii recomandă cetățenilor să nu devină părți ale unor tranzacții care le trezesc suspiciuni și să achiziționeze combustibil de la stațiile autorizate!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top