URMĂREȘTE-NE
Cătușe - arest

ACTUALITATE

PERCHEZIȚII ALE POLIȚIȘTILOR CAPITALEI ÎNTRE-UN DOSAR DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

La data de 8 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție – Biroul de Investigații Criminale, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 de lei.

În fapt, la data de 2 noiembrie 2023, în jurul orei 20.10, Secția 14 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către două persoane, cu privire la faptul că trei tineri le-ar fi agresat fizic și le-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau într-un parc din Sectorul 4, iar ulterior le-ar fi deposedat de două telefoane mobile, un ceas și o sumă de bani.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Secția 14 Poliție, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani.

Astfel, în urma perchezițiilor domiciliare au fost depistați cei în cauză și conduși la sediul subunității, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Totodată, în urma activităților investigative, s-a reușit recuperarea celor două telefoane mobile sustrase de bănuiți, pe care aceștia le-au valorificat imediat după săvârșirea faptei.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, magistrații au dispus față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Continue Reading
La Top