URMĂREȘTE-NE
Poliție

ACTUALITATE

PERCHEZIȚIE A POLIȚIȘTILOR CAPITALEI ÎNTR-UN DOSAR DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ ȘI TĂINUIRE

La data de 19 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tănuire.

În fapt, la data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 17.00, Secția 7 Poliție a fost sesizată, de către două femei, cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ două ore, în timp ce se aflau în zona unei stații de tramvai din Sectorul 2, o persoană, având fața complet acoperită, le-ar fi deposedat, prin smulgere, de doi cercei pe care îi purtau în urechi.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani. De asemenea, a mai fost identificat un alt tânăr, în vârstă de 30 de ani, care l-ar fi ajutat pe celălalt să valorifice, ulterior, la o casă de amanet, din același sector, cei doi cercei diferiți, bunuri care ar fi fost smulse de la cele două femei.

În urma efectuării percheziției, la data de 19 septembrie 2023, cei doi bănuiți au fost depistați și conduși la audieri.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tăinuire.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top