URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

PERCHEZIȚIE A POLIȚIȘTILOR CAPITALEI ÎNTR-UN DOSAR DE TĂINUIRE

La data de 11 august 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în județul Ialomița, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

În fapt, în perioada 2020 – 2021, în baza unor întelegeri prealabile, mai multe persoane ar fi înstrăinat și înmatriculat succesiv două autoturisme de lux, aparținând în fapt unei societăți cu acționariat străin, fără ca persoana vătămată să-și fi dat acordul cu privire la transferul de proprietate al mașinilor.

Astfel, cele două mașini au fost date în consemn prin canalele specifice polițienești.

În urma investigatiilor efectuate, a fost identificat unul dintre autoturisme, aflat în posesia unui bărbat din județul Ialomita, și s-a procedat la ridicarea și luarea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra mașinii, în valoare de aproximativ 170.000 de euro.

De asemenea, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, persoana în cauză a fost condusă la audieri, față de aceasta urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București.

Continue Reading
La Top