URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

PERCHEZIȚIE A POLIȚIȘTILOR CAPITALEI ÎNTR-UN DOSAR DE FURT CALIFICAT

La data de 6 octombrie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 5 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în Municipiul București, la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 5.200 de lei.

În fapt, la data de 1 septembrie 2023, Secția 5 Poliție a fost sesizată, de către o persoană, cu privire la faptul că, în seara de 31 august 2023, în jurul orei 21.30, în timp ce se afla pe o bancă dintr-un parc, situat în Sectorul 1, i-ar fi fost sustras un telefon mobil.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un tânăr, în vârstă de 24 de ani.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bănuitului, la data de 6 octombrie 2023, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

De asemenea, bănuitul a fost depistat și condus la audieri, în baza mandatului de aducere care a fost pus în aplicare.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Continue Reading
La Top