URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PENSIONARII CĂLĂRĂȘENI POT MERGE LA TRATAMENT BALNEAR, ÎN DECEMBRIE 2021

Casa Județeană de Pensii Călărași informează că, pentru a șaptesprezecea serie de tratament balnear, cu dată de intrare în perioada 2 – 4 decembrie 2021, s-au alocat 10 bilete în următoarele stațiuni: Covasna, Herculane, Lacul Sărat, Pucioasa.

Acestea sunt disponibile astfel: 4 bilete pentru stațiunea Covasna, 2 bilete pentru stațiunea Herculane, 2 bilete pentru Lacul Sărat și alte 2 bilete pentru stațiunea Pucioasa.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediul Casei Județene de Pensii Călărași, cât și pe pagina de internet a instituției: https://cjpcalarasi.ro/index.php/bilete-tratament.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună, la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicită sejurul, doar cererea tip, urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numerele de telefon 0242.315235, interior 114 – Compartiment Bilete de Tratament sau 0242.314960 – Compartiment Comunicare și Relații Publice.

Foto: playtech.ro

Continue Reading
La Top