URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

PENSIONARII CĂLĂRĂȘENI POT BENEFICIA DE BILETE DE TRATAMENT. AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN POSESIA ACESTORA

Pensionarii se pot bucura de bilete de tratament puse la dispoziție de Casa Județeană de Pensii Călărași în urma depunerii unor cereri. Până în momentul actual au fost aprobate 95 de bilete de tratament în stațiunile de pe litoralul românesc, dar și în zona muntoasă.

Pentru a intra în posesia unui bilet de tratament, pensionarul sau asiguratul sistemului public de pensii trebuie să depună o cerere la Casa Județeană de Pensii.

Până în prezent s-au depus aproximat 600 de cereri pentru acordarea biletelor de tratament.

A început distribuirea biletelor de tratament. Au fost alocate biletele de tratament pentru seria 1 și 2 a anului 2023, seria 1 a început după 9 martie, după 16 zile urmând să înceapă și seria 2. Județului Călărași i-au fost atribuite un număr de 95 de locuri pentru seriile 1 și 2 pentru stațiunile Amara, Buziaș, Covasna, Olănești, Geoagiu, Bala, Pucioasa, Sărata Monteoru. Cele mai multe bilete pentru aceste serii sunt alocate pentru stațiunea Amara. Repartizarea biletelor de tratament se află la sediul instituției, cât și pe site”, a declarat Tatiana Zaharia, directorul Casei Județene de Pensii Călărași.

Se pare că pensionarii călărășeni preferă stațiunile de pe litoral, precum Mangalia și Eforie, dar și cele din zonele muntoase: Călimănești, Covasna, Vatra Dornei.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top