URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PE LÂNGĂ DISTRACȚIE, CĂLĂRĂȘENII AU GRIJĂ ȘI DE NATURĂ

Sărbătoarea Pascală și temperaturile ridicate în termometre au scos la iarbă verde călărășenii. Aceștia nu au ieșit doar la relaxare, au încins și grătarele.

Grătarele vin la pachet cu muzică de petrecere, băuturi ambalate la peturi și multe alte produse alimentare ambalate în pungi de plastic sau hârtie.

O echipă Canal Sud a mers în inspecție în locurile în care călărășenii au petrecut în jurul grătarelor, iar surpriza a fost una frumoasă. Cetățenii au strâns gunoaiele menajere după ce petrecerea a luat sfârșit.

Acesta este un exemplu că oamenii iubesc natura și acest lucru trebuie să fie important pentru toți cetățenii, deoarece natura înseamnă viață.

Dacă la iarbă verde cetățenii s-au comportat exemplar, nu putem spune că au făcut același lucru în parcurile din Călărași. Primăria a anunțat, pe o rețea de socializare, că în câteva parcuri din municipiu s-au înregistrat evenimente care nu fac cinste nimănui: flori distruse, ghivece cu flori furate, bănci deteriorate, coșuri de gunoi distruse și pomi proaspăt plantați smulși sau rupți.

Continue Reading
La Top