URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

PATURI PUSE LA DISPOZIȚIA REFUGIAȚILOR DE SPITALUL DE PSIHIATRIE SĂPUNARI

Intensificarea războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei a determinat autoritățile sanitare din România să ia măsuri de pregătiri speciale pentru primirea de răniți, civili și militari ucraineni. În urma ședinței tehnice care s-a desfășurat în data de 28 februarie 2022, la sediul Consiliului Județean, s-a stabilit că fiecare instituție va pune la dispoziție un anumit număr de locuri pentru refugiați.

În această situație, la Spitalul de Psihiatrie Săpunari sunt disponibile opt paturi pentru ucrainenii care fug din calea războiului. Potrivit managerului instituției sanitare, Cristian Marin, pe lângă cazare și hrană, spitalul le va asigura refugiaților, la nevoie, asistență psihologică și spirituală.

În aceste momente, când întreaga omenire este marcată de situația din Ucraina, alături de conducerea Consiliului Județean Călărași, vrem să acordăm sprijin refugiaților ucraineni, plecați din calea bombardamentelor. Spitalul de Psihiatrie Săpunari pune la dispoziție 8 paturi, cazare și hrană pentru opt refugiați. La nevoie, putem oferi asistență psihologică și spirituală“, ne-a declarat directorul Spitalului de Psihiatrie Săpunari, Cristian Marin.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top