URMĂREȘTE-NE
Furt motorină

ACTUALITATE

PATRU ȘOFERI DE TIR CARE TRANSPORTAU MOTORINĂ ÎN IALOMIȚA, PRINȘI ÎN TIMP CE FURAU COMBUSTIBIL

Patru bărbați au fost surprinși în flagrant pe 3 noiembrie în timp ce sustrăgeau motorină din autocisternele ce alimentau mai multe stați de carburanți din municipiul Constanța și județele Ilfov și Ialomița. Flagrantul a fost organizat de polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul Județean Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție (IPJ) Constanța. 

Cei patru bărbați erau chiar șoferii autocisternelor și furau cantități din motorina pe care o transportau. Pe lângă aceștia, polițiștii au mai prins și o a cincea persoană, cea care a cumpărat combustibilul.

În acest scop, ar fi montat anumite dispozitive cu ajutorul cărora s-ar fi afișat valori mai mici la vanele de descărcare din benzinării. Persoanele în cauză și-ar fi însușit astfel surplusul de combustibil, pe care l-ar fi ulterior l-ar fi valorificat. La data de 3 noiembrie a.c., cei patru șoferi, precum și o a cincea persoană, care ar fi cumpărat motorina sustrasă, au fost prinși în flagrant”, se mai arată în comunicatul IPJ Constanța.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 1.000 de litri motorină, cinci telefoane mobile, o pompă de combustibil și suma de aproximativ 4.000 de lei. Unul dintre conducătorii auto a fost reținut, pentru 24 de ore. De asemenea, el a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Celelalte patru persoane au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi București,  Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, precum și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța și Ialomița. În cauză,cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, mai transmit reprezentanții IPJ Constanța.

FOTO: IPJ Constanța

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top