URMĂREȘTE-NE
Tragedie Italia

ACTUALITATE

PATRU ROMÂNI, PRINTRE PERSOANELE DECEDATE ÎN TRAGEDIA DIN ITALIA. TOȚI FAC PARTE DIN ACEEAȘI FAMILIE

Un accident cumplit a avut loc în Mestre, Italia, unde un autocar a căzut de pe un pod și a luat foc. 21 de persoane au decedat, iar printre ei se numără și patru români, confirmă Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Potrivit unor surse neoficiale, aceștia ar face parte din aceeași familie. Este vorba despre o femeie și un bărbat, soț și soție, ambii trecuți de 40 de ani, precum și de cele două fiice ale acestora, de opt și 13 ani. 

„Urmare a demersurilor întreprinse, permanent, în cursul nopții de 3 spre 4 octombrie 2023, cât și pe parcursul zilei de astăzi de către Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste, MAE precizează faptul că printre victimele accidentului rutier se află și patru cetățeni români.

MAE subliniază că procedura de identificare a tuturor victimelor s-a efectuat cu dificultate, având în vedere circumstanțele producerii accidentului și gravitatea acestuia”, se arată în comunicatul MAE.

Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste continuă dialogul cu autoritățile locale și vor sprijin pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces.

Continue Reading
La Top