URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PATRU POMPIERI CĂLĂRĂȘENI AU IEȘIT LA PENSIE ÎN APLAUZELE COLEGILOR

La Secția de pompieri Dragalina Plt. adj. șef Linteş Stan, Plt. adj. șef Iancu Fănică, Plt. adj. șef Ganea Gheorghe şi Plt. adj. Boitan Leonard au ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu.

“După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plt. adj. șef Linteş Stan, Plt. adj. șef Iancu Fănică, Plt. adj. șef Ganea Gheorghe şi Plt. adj. Boitan Leonard au ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu pe platoul din curtea subunităţii, pompierii din cadrul Secţiei Dragalina s-au despărțit astăzi de patru dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi lor.

Reprezentanţii comenzii unităţii i-au felicitat pe cei patru colegi aflaţi la finalul carierei militare, cărora le-au mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității noastre, le-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă. Și noi, colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le dorim camarazilor noştri să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie cât mai lungă”. Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului CălăraşiPlutonier adjutant şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu

Continue Reading
La Top