URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT CONTINUĂ LANSAREA CANDIDAȚILOR PENTRU PRIMĂRIILE DIN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Joi, 28 martie a.c., președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, Vasile Iliuță, a prezentat o parte dintre candidații pentru funcțiile de primar din comunele din județul Călărași. Astfel, pe listele din 9 iunie vor figura Nelu Mușat, Georgiana Teodorescu, Nelu Adamescu, Valter Dragnea, Gheorghe Pencu și Eugen Mihai.

Pe rând, candidații pentru primăriile Cuza Vodă, Nicolae Bălcescu, Borcea, Alexandru Odobescu, Luica și Jegălia au expus problemele comunității din care fac parte, precum și proiectele pe care intenționează să le implementeze. Educația și infrastructura sunt, de departe, principalele domenii în care cei șase candidați își doresc schimbări.

“Am decis să intru în lumea politică deoarece m-am gândit că pot schimba localitatea din care fac parte. Am văzut multe oportunități de dezvoltare în comuna mea și cred, datorită experienței mele ca antreprenor și a funcțiilor de conducere pe care le-am avut de-a lungul timpului, că pot face asta. Îmi doresc ca cetățenii să prospere în lucrurile pe care eu le voi aduce în acest mandat”, a declarat Georgiana Teodorescu, candidatul pentru funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu.

“Mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordată! Vreau să candidez pentru o normalitate în administrația din comună”, a adăugat Gheorghe Pencu, candidatul pentru funcția de primar al comunei Luica.

“Am dorit să intru în administrație deoarece, de-a lungul anilor, am sesizat o serie de probleme pe care cetățenii le-au întâmpinat și pe care doresc să le rezolv”, a menționat Valter Dragnea, candidatul pentru funcția de primar al comunei Alexandru Odobescu.

Vreau să vă aduc la cunoștință că îmi voi focusa atenția asupra infrastructurii, alimentării cu gaze, precum și a celei cu apă”, a declarat Nelu Mușat, candidatul pentru funcția de primar al comunei Cuza Vodă.

“Am decis și am acceptat să candidez pentru funcția de primar la cererea locuitorilor din comună. Lipsește, cu desăvârșire, comunicarea și transparența. Consider că sunt pregătit pentru această competiție, chiar dacă am fost atenționat că va fi greu. Mie nu mi se pare că este greu, dimpotrivă”, a menționat Nelu Adamescu, candidatul pentru funcția de primar al comunei Borcea.

“Doresc să-mi aduc aportul în dezvoltarea viitoare a comunei noastre. Doresc ca și copiii noștri să se bucure așa cum m-am bucurat și eu că trăiesc în această comună”, a conchis Mihai Eugen, candidatul pentru funcția de primar al comunei Jegălia.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top