URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

PARCAREA ȘI ZONA DE INTRARE A UNUI SPITAL, ASFALTATE DUPĂ 30 DE ANI

Parcarea și zona de intrare a Spitalului Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian” Călărași sunt asfaltate, după ce timp de 30 de ani administrația județeană nu a fost preocupată de acest aspect.

Sâmbătă, 6 noiembrie 2021, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, directorul S.C. Drumuri și Poduri S.A., Marian Enciu și managerul instituției spitalicești, Bogdan Mihai, au fost prezenți la fața locului pentru a evalua stadiul în care se află lucrările.

“O administrație nu funcționează ca un magazin alimentar cu orar pe ușă. O administrație lucrează, zi de zi, pentru oameni și pentru a duce la bun sfârșit fiecare proiect început. Tot pentru oameni. Asfaltăm zona de intrare în Spitalul Județean Călărași  și căutăm soluțiile cele mai bune pentru un flux sanitar normal și civilizat. Astăzi (n.r. 6 noiembrie a.c.), sâmbătă”, notează Vasile Iliuță, pe o rețea de socializare.

“Transformăm Spitalul Județean de Urgență  Dr. Pompei Samarian Călărași. Civilizăm totul în fiecare zi. Pe lângă investițiile constante în echipamente, resursă umană, gândim un sistem total care să aducă un plus de civilizație. Peste tot. Azi (n.r. 6 noiembrie a.c.), împreună cu președintele Vasile Iliuță și cu echipa de la Drumuri și Poduri Călărași, am evaluat stadiul în care se află modernizarea parcării interioare a spitalului, spațiu care de 30 de ani nu a fost pus niciodată în valoare”, a scris Bogdan Mihai, pe Facebook.

Continue Reading
La Top