URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

OPORTUNITATE DE VOLUNTARIAT PENTRU TINERII DIN CĂLĂRAȘI LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Dacă ai între 14 și 18 ani și îți dorești să te implici în activități comunitare valoroase, iată o oportunitate excelentă pentru tine! Biblioteca Județeană Călărași invită tinerii pasionați să se alăture echipei de voluntari și să devină parte activă în promovarea culturii și educației.

Voluntariatul este definit ca acțiunea desfășurată în beneficiul comunității, în care tinerii își pun la dispoziție cunoștințele, abilitățile și timpul fără a aștepta o recompensă materială. Biblioteca Județeană Călărași caută tineri entuziaști care să se implice în activități precum planificarea, promovarea și organizarea de evenimente culturale, educative și artistice.

Responsabilitățile voluntarilor includ:

  • Distribuirea materialelor de promovare pentru evenimente;
  • Implicarea activă în desfășurarea activităților propuse de Biblioteca Județeană;
  • Amenajarea spațiilor pentru diferite evenimente culturale;
  • Supravegherea și animarea participanților la activități.
  • Ca recunoaștere a implicării lor valoroase, voluntarii vor primi un contract de voluntariat și un Certificat de Voluntar care le va fi util în viitorul lor academic și profesional.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 30 septembrie!

Această oportunitate de voluntariat la Biblioteca Județeană Călărași oferă tinerilor șansa de a dezvolta abilități importante, de a se conecta cu comunitatea și de a contribui la promovarea culturii și educației. Este un pas semnificativ pentru a vă implica activ în viața orașului și pentru a crea un impact pozitiv în jurul vostru.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top