URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

OFSD ESTE PREZENTĂ LA DEBUTUL CAMPANIEI “FEMEILE NE DAU PUTEREA”

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, cele mai puternice doamne din județele României au fost invitate la Palatul Parlamentului. Marinela Voivozeanu, președinta Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate, alături de alte doamne din județ au fost prezente alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, la debutul campaniei “Femeile ne dau puterea”.

În cadrul întâlnirii cu președintele Marcel Ciolanu, Marinela Voivozeanu a prezentat activitatea politică desfășurată în teritoriu și a subliniat mai multe aspecte cu care se confruntă femeile din județul Călărași. Printre cele relatate, lidera femeilor a precizat că județul Călărași are doar 3 viceprimari femei, 35 de consiliere locale și o singură consilieră județeană. Marinela Voivozeanu a pledat pentru creșterea numărului de femei în funcțiile politice, pentru a se asigura o reprezentare echilibrată a societății și pentru a se asigura că nevoile femeilor sunt luate în considerare în procesul decizional.

În plus, lidera femeilor social-democrate a subliniat faptul că, după 16 ani de domnie liberală, în 2020, PSD a reușit să schimbe soarta județului după câștigarea alegerilor locale și județene.

Continue Reading
La Top