URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

OFSD CĂLĂRAȘI, PREZENTĂ LA ȘCOALA POLITICĂ A FEMEILOR SOCIAL DEMOCRATE

În perioada 6-7 octombrie a.c., la Palatul Parlamentului se desfășoară Școala Politică a Femeilor Social Democrate, prilej cu care OFSD Călărași, reprezentată de Ionela Ichim, asistă la sesiunile de lucru desfășurate de mai mulți miniștri.

Conform agendei, ziua de vineri, 6 octombrie a.c., președintele organizației va participa la atelierele susținute de Monica Săsărman, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Natalia Intotero, ministrul Familiei și Egalității de Șanse, dar și cu Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

“Sunt prezentă, alături de Vicuța Nica, viceprimar al comunei Grădiștea, Laura Munteanu, președinte OFSD Oltenița și Denisa Caraion, membru al OFSD Călărași, la Școala Politică a Femeilor Social Democrate. Întâlnirea se întinde pe două zile, urmând ca fiecare zi să fie dedicată unor sesiuni de lucru speciale”, a declarat pentru Canal SUD Ionela Ichim, președintele Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Călărași.

Conform aceleași surse menționate anterior, rolul sesiunilor de lucru este de a le comunica femeilor social democrate noile măsuri legislative adoptate de Guvern în ultima vreme.

Continue Reading
La Top