OFSD CĂLĂRAȘI | DOAMNE DE MARTIE: DORINA PETCU, DIRECTOR ȘCOALA SPECIALĂ CĂLĂRAȘI"> OFSD CĂLĂRAȘI | DOAMNE DE MARTIE: DORINA PETCU, DIRECTOR ȘCOALA SPECIALĂ CĂLĂRAȘI – CANAL SUD
URMĂREȘTE-NE

EXCLUSIV

OFSD CĂLĂRAȘI | DOAMNE DE MARTIE: DORINA PETCU, DIRECTOR ȘCOALA SPECIALĂ CĂLĂRAȘI

Marinela Voivozeanu, președinta organizației femeilor social-democrate din județul Călărași începe un nou proiect în această primăvară. Debutul acțiunii fiind chiar prima zi din luna Martie. Proiectul Doamne de Martie va prezenta, sub forma unor materiale video, cele mai valoroase femei pe care le are județul Călărași, implicate în comunitate. O serie de doamne speciale care aduc cinste și mândrie județului Călărași.

Astfel, începând cu data de 1 martie 2023 și până pe data de 8 Martie, Marinela Voivozeazu alături de echipa femeilor OFSD Călărași va străbate județul Călărași pentru a scote în față publicului cele mai harnice femei pe care organizația le are alături. Aceste doamne deosebite sunt persoane care s-au remarcat prin realizări și acțiuni în beneficiul comunității.

Prima doamnă din Martie prezentată de Marinela Voivozeanu este Dorina Petcu, director Școlii Specială din Călărași. O școală adaptată nevoilor elevilor speciali, un loc unde acești elevi se pot bucura de o serie de activități educative și cursuri speciale care vor contribui asupra stitului de viață. Dorina Petcu, care lucrează la această școală, s-a dedicat cu pasiune elevilor săi și a reușit să creeze un mediu educațional stimulant și reușește să ofere sprijinul necesar copiilor cu nevoi speciale.

Într-o lume în care diversitatea este din ce în ce mai importantă, persoanele care lucrează cu elevi speciali au un rol crucial în crearea unui mediu educațional adecvat nevoilor acestora. Dorina Petcu este un exemplu remarcabil de devotament și dedicare, iar recunoașterea meritelor sale de către Marinela Voivozeanu este cu siguranță un semn de respect și prețuire pentru această profesionistă.

Continue Reading
La Top