URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

OAMENII CU SUFLET DIN CĂLĂRAȘI NU AU RĂMAS INDIFERENȚI LA POVESTEA MAMEI AURELIA

Pe Aurelia Paraschiv, mamă a șase copii și o femeie greu încercată de viață ați cunoscut-o săptămâna trecută.

Vă reamintim că mama Aurelia are 41 de ani, problemele de sănătate o obligă să se deplaseze cu ajutorul unui cadru iar de treburile casnice ocupându-se fiica dânsei de clasa a XI-a.
Nu a vrut să ceară ajutorul dar la insistențele noastre a acceptat vizita noastră și în cele din urmă a solicitat o mașină de spălat pentru a-i ușura munca fiicei ei de a nu mai spăla la mână.

Pentru că trăim într-o comunitate cu oameni sufletești și inimoși, telefonul redacției Canal Sud a sunat pentru mama Aurelia.

Dorind să rămână sub anonimat oamenii au donat hăinuțe, bani și o mașină de spălat nouă.
Am apelat și la Crucea Roșie, unde Aura Giurcă ne-a pregătit cinci cutii cu haine, încălțăminte, rechizite și multe dulciuri.

Pentru că se apropie Sfintele Paști, haideți să îi fim alături în continuare ei și copilașilor pentru o viață mai ușoară.
Aurelia nu are un cont bancar, însă dacă doriți să o ajutați cu alimente, haine, bani și chiar o mașină de spălat vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon al redacției 0727 869 957 sau vă așteptăm la sediul nostru din strada 1 Decembrie 1918, Nr. 22-24 Călărași.

Reacția doamnei Aurelia o veți vedea în jurnalul Canal Sud din această seară.

Continue Reading
La Top