URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

OAMENI MINUNAȚI AU CONTRIBUIT LA FRUMUSEȚEA ȘI ARMONIA GRĂDINII ZOO CĂLĂRAȘI

Luni, 4 Aprilie începând cu ora 14:00 Zoo Călărași a căpătat un aspect vesel, datorită unei iniţiative civice de toată lauda. Voluntarii au curăţat aleile şi au vopsit bordurile din curtea grădinii.
Tinerii de la Organizația Social Democrată Călărași, elevi și pensionari au format o echipă creativă și dornică să ajute cât mai mult.

Valentina Blebea, directorul Centrului de Agrement Zoo Călărași, a apelat la simțul civic al comunității cerând ajutorul pentru a înfrumuseța aspectul grădinii Zoo.

Văzând invitația în jurnalul Canal Sud, Adrian Nițu , președintele TSD Călărași, a luat inițiativa în acest sens.

A creat un eveniment pe pagina de Facebook a TSD Călărași, iar tinerii din Organizația Social Democrată s-au oferit voluntari pentru a da o mâna de ajutor grădinii Zoo.

“ Surprinzător de multă lume de la pensionari veniți cu nepoții până la elevi de școală generală au venit să ofere o mână de ajutor.
În naivitatea mea am când am spus că mi-aș dori să rămânem fără materiale pentru toți participanții, se pare că asta s-a și întâmplat.
Este o acțiune de început și se pare că cetățenii călărășeni au spirit civic și ne-au întins o mână de ajutor”
, a declarat pentru Canal Sud Adrian Nițu, președintele TSD Călărași.

Începând de astăzi, Zoo Calarasi trece la programul de vară și vă așteaptă de marți până duminică între orele 09:30-19:00, să petreceți timp alături de cei dragi în aer liber.

Mai multe detalii puteți urmări în jurnalul Canal Sud din această seară.

Continue Reading
La Top