URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

FOTO: O TÂNĂRĂ ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER PETRECUT ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

O tânără de 17 ani, din județul Călărași, și-a pierdut viața, în acestă seară, în urma unui accident rutier. Minora a făcut stop cardio-respirator. Evenimentul tragic s-a petrecut în localitatea Dragoș Vodă, din județul Călărași.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” Călărași, plutonier adjutant șef, Ștefan-Ovidiu Tătăranu, un autoturism a lovit un stâlp și a ricoșat într-un gard, ulterior. În mașină se aflau trei persoane, dintre care două încarcerate. Este vorba despre două persoane de sex masculin, cu vârste de 19 ani, respectiv 17 ani, și una de sex feminin, în vârstă de 17 ani.

La fața locului, s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, într-unul din ele aflându-se și un medic.

La descarcerare, echipajul a reușit să extragă cele două victime care erau încarcerate. Acestora li s-au acordat îngrijri medicale, una primind îngrijiri de la Ambulanță, iar cealaltă, de la echipajul SMURD.

Șoferul are un traumatism cranio-cerebral și excoriații, la nivelul membrelor. Băiatul de 17 ani, pasager, a suferit excoriații la nivelul membrelor. Ambii au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Călărași. Cea de-a treia victimă a făcut stop cardio-respirator, în urma căruia a decedat.

Potrivit surselor Canal Sud, minora care a murit era elevă a Liceului Pedagogic “Ștefan Bănulescu”.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top