URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

O SUTĂ DE PACHETE CU ALIMENTE PENTRU MASA DE PAŞTI, OFERITE CETĂŢENILOR DEFAVORIZAŢI DIN COMUNA VÎLCELELE

Primarul comunei Vîlcelele, din judeţul Călăraşi, Ionel Tatu, este alături de cetăţenii nevoiaşi ai localităţii, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Prin implicarea sa şi a preotului comunei, au fost pregătite o sută de pachete, care conţin alimente necesare pentru o masă bogată de Paşti. Hrana va ajunge la familiile mai puţin norocoase, în speranţa că acestea vor avea linişte în suflet şi bucurie pe chipuri, de sfintele sărbători.

“Împreună cu preotul bisericii de la Vîlcelele, pregătim, pentru fiecare cetăţean nevoiaş din comună, diverse pachete. Acestea vor conţine strictul necesar: un cozonac, o sticlă de suc, un litru de ulei şi alte alimente. Vor primi un pachet consistent, de Paşti. În jur de 100 de pachete vom oferi”, a declarat, pentru Canal SUD, edilul comunei Vîlcelele, Ionel Tatu.

De asemenea, primarul a transmis concetăţenilor săi un mesaj prilejuit de sărbătoarea care bate la uşa fiecărui credincios.

“Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, cetăţenilor comunei Vîlcelele le transmit sărbători fericite şi un Paşte binecuvântat, cu bucurie şi sănătate”, a conchis sursa citată.  

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top