URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

O ȘCOALĂ DIN MÂNĂSTIREA, “LUATĂ CU ASALT” DE POMPIERI

Nu e vorba de o situație de urgentă, ci de vizita informativă a pompierilor. Elevii din comuna Mânăstirea au primit cu mare bucurie vizita pompierilor militari.

Pompierii militari au desfășurat astăzi 27 mai 2022, o activitate de informare preventivă și prezentare a tehnicii de intervenţie la Liceul Tehnologic “Matei Basarab” din comuna Mânăstirea.
Au participat la această activitate pompieri militari cu tehnică de intervenţie de la Garda Chiselet, cât și cadre de la Reşedinţa Inspectoratului.
Copiii au fost foarte încântați de prezența pompierilor militari și au asistat captivați la toate demonstrațiile salvatorilor, fiind foarte interesaţi atât de componenta SMURD cât şi de celelalte operaţiuni şi misiuni de intervenţie desfăşurate de pompierii militari călărăşeni.


Şcolarii, curioşi din fire, fiind la vârsta la care vor să cunoască cât se poate de mult, au pus și foarte multe întrebări, la care desigur au primit și răspunsuri din partea salvatorilor.
De asemenea, s-au făcut alături de pompieri multe fotografii si clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes.
În acest sens cele mai grăitoare sunt imaginile de mai jos prezentate alături de acest nmaterial.

Purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași
Plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu

Continue Reading
La Top