URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

O NOUĂ VICTIMĂ A NEATENȚIEI LA VOLAN

Miercuri dimineața, în jurul orei 10:30, un incident grav de circulație a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiul Călărași, în dreptul stadionului Municipal. Un șofer a surprins și acroșat un pieton care traversa strada prin locul marcat cu trecere de pietoni. Circulația rutieră a fost oprită temporar în zonă.

La fața locului, un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda primul ajutor victimei și pentru a o transporta la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Călărași.

Polițiștii au fost imediat mobilizați și au început cercetările pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele care au condus la producerea acestui accident de circulație. Se vor verifica inclusiv aspecte legate de viteza de deplasare a șoferului, respectarea regulilor de circulație și alte detalii relevante care ar putea explica ce s-a întâmplat.

Din nefericire, astfel de evenimente nefericite sunt din ce în ce mai des întâlnite pe străzile orașului din cauza traficului aglomerat generat de lucrările de infrastructură.

Continue Reading
La Top