URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

O MAIMUȚĂ A SCĂPAT DE LA ZOO CĂLĂRAȘI

Incident hilar petrecut la Zoo Călărași în această dimineață. O maimuță a reușit să evadeze din cușcă și să plece pe străzile orașului. Într-o scenă desprinsă parcă dintr-un film de comedie, mamiferul neastâmpărat a reușit să se strecoare printre gratiile cuștii, pentru a ajunge apoi în mijlocul distracției urbane.

Incidentul, pe cât de hilar, pe atât de veridic, este confirmat oficial de directoarea Grădinii Zoologice din Călărași, Valentina Blebea.

“S-a întâmplat luni dimineața, în jurul orei 08:00, dar a fost prinsă repede.”

De îndată ce isprava maimuței a fost descoperită, o echipă de la Grădina Zoo a intrat în alertă și a început o operațiune de căutare și capturare.

“Nu ne-am așteptat să avem așa oaspete special în orașul nostru! Maimuțica părea chiar să se bucure de aventura ei. A fost un moment amuzant și unic!”, a mărturisit un trecător.

Incidentul a adus cu sine și o situație neplăcută pentru unul dintre angajații grădinii. Se pare că maimuța, în încercarea ei de a se apăra de cei care încercau să o captureze, a mușcat unul dintre cei care încercau să o prindă. Cu toate acestea, norocul a fost de partea angajatului, iar rana a fost ușoară.

Directoarea Valentina Blebea a declarat că se vor întreprinde măsuri suplimentare pentru a preveni astfel de incidente în viitor, menționând că maimuța aventurieră va fi ținută sub observație mai strânsă pentru a se asigura că nu îi mai va trece prin cap o asemenea escapadă.

Continue Reading
La Top