URMĂREȘTE-NE
Bilețel

ACTUALITATE

O FETIȚĂ L-A FĂCUT SĂ PLÂNGĂ PE UN SALVAMAR: „AȚI FĂCUT TREABĂ BUNĂ”

O fetiță care a fost în vacanță pe litoral a înduioșat publicul larg, după ce i-a scris unui salvamar un bilețel prin care îi mulțumește că a avut grijă de ea și de familia ei cât timp s-au aflat pe plajă.

Domnule salvamar, vă mulțumesc că ați avut grijă de noi! M-am simțit în siguranță chiar și atunci când marea era furioasă. Ați făcut treabă bună, chiar dacă unii turiști au fost neascultători”, au fost cuvintele scrise de fetiță.

Mesajul acesteia a fost făcut public pe o rețea de socializare de fiica salvamarului, care a precizat că tatăl său a plâns atunci când a citit mesajul.

Dacă postarea aceasta ajunge la părinții Ecaterinei, fetița care i-a dat acest bilețel tatălui meu care vara aceasta este salvamar, să stiți că ați crescut un copil extraordinar. Dacă ajunge chiar la tine, Ecaterina, să știi că tatălui meu i-au dat lacrimile citindu-l.

După toate înjurăturile, jignirile și aproape bătăile primite în ultima perioadă, pentru faptul că încearcă zi de zi să mențină turiștii aventurieri în viață, chiar salvând de curând din apă un băiețel care la acel moment nu mai respira, bilețelul tău a fost exact lucrul de care avea nevoie să știe că există cineva acolo care îi apreciază munca.

Dacă o fetiță de vârsta ei a putut să înțeleagă aceste lucruri, sunt sigură că și voi puteți. E binevenit un share, poate mai schimbăm mentalități. Cu respect, o fată de salvamar”, a scris fiica salvamarului pe o rețea de socializare.

FOTO: Facebook Andreea Toma

Continue Reading
La Top