URMĂREȘTE-NE

AGRICULTURĂ

O AFACERE GREA, DAR FRUMOASĂ. SOLARIILE CU FLORI ALE FAMILIEI CURELEA

Într-o grădină, oricât ar fi de mică, investești timp și bani. Alegi plantele, cumperi tot ce ai nevoie și, la final, începi să ai grijă de investiție. Probabil unii dintre voi v-ați gândit să faceți și o afacere din pasiunea grădinăritului deoarece, în afară de frumusețea grădinilor, această activitate poate oferi și un venit rezonabil. Ionela Curelea din satul Drajna, comuna Dragalina județul Călărași, a crezut în acest tip de afacere iar la momentul actual deține numeroase tipuri de flori. De aceea am întrebat-o cum „îngrijește“ această afacere.


Am lucrat în străinătate 15 ani, în Italia, tot cu flori. Diferența este că am lucrat cu flori ornamentale, plante exotice și a devenit o pasiune. Am revenit în țară în 2016 și am hotărât și eu și soțul meu să încercăm să ne facem propria afacere cu toată experiența cumulată în acest domeniu din cei 15 ani petrecuți în Italia. Fiindu-ne puțin teamă să încercăm doar cu flori, am pus și răsaduri de legume. După doi ani am renunțat la răsadurile de legume și am rămas cu florile până astăzi.
În prezent este o afacere de familie. Dintotdeauna am fost atrasă de explorarea lumii florilor, de aceea acum pot confirma că lucrul cu florile nu ne aduce doar un profit, dar simt și o plăcere enormă atunci când mă aflu în solariile de flori
”.

Ionela Curelea are atât de multe soiuri de flori încât le-a pierdut numărul. A început cu un singur solar iar în prezent are șase solarii. Pe lângă florile ornamentale cât și cele exotice, Ionela confecționează și aranjamente florale în vase de ceramică, acestea pot fi ținute în casă cât și în grădină și terarii în vase de sticlă transparentă și flori ornamentale.


Pe Ionela Curelea o puteți găsi pe adresa de Facebook: https://www.facebook.com/ionelaclaudia.curelea
Pe lângă flori și ornamente puteți găsi la Ionela foarte multe sfaturi și secrete legate de întreținerea, îngrijirea, înmulțirea și creșterea florilor.


Mai multe detalii puteți afla în jurnalul Canal Sud din această seară.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top