URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NUNTA DE AUR – SĂRBĂTORITĂ LA CĂLĂRAȘI

Astăzi, Primăria municipiului Călărași a organizat o sărbătoare specială numită “Nunta de Aur” pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani de căsătorie a cuplurilor cu domiciliul stabil în orașul nostru.

Evenimentul a fost marcat de prezența a numeroase cupluri care și-au reînnoit jurămintele de dragoste și fidelitate în prezența primarului Marius Dulce. Aceste cupluri, care au parcurs împreună jumătate de secol, au fost martorii unei ceremonii speciale, primită cu bucurie și emoție de către toți cei prezenți.

Cu această ocazie, fiecare cuplu a primit un certificat de căsătorie special intitulat “Nunta de Aur” și o sumă de bani din partea municipalității, ca simbol al prețuirii și recunoașterii pentru devotamentul și iubirea lor durabilă.

Evenimentul a fost prilejul de a aplauda și felicita aceste cupluri pentru exemplul lor de familie și pentru iubirea lor sinceră și necondiționată care a rezistat testului timpului. Toți cei prezenți au urat acestor cupluri sănătate și fericire în continuare.

Locația aleasă pentru acest eveniment special a fost “D All Class,” unde atmosfera festivă a contribuit la crearea unui moment memorabil pentru toți participanții.

Continue Reading
La Top