URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NUME GRELE CARE VOR URCA PE SCENA FESTIVALULUI “FLORI DE MAI”

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, vă invită la o nouă ediție a festivalului “FLORI DE MAI”, Festival-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești, Călărași, ediția a XXXIII-a, în perioada 25-28 Mai 2023.

Conducerea CJCC a pregătitit numeroase surprize, atât invitaților, cât și publicului care va asista la acest eveniment.

Cea mai mare surpiză pe care v-am pregătit-o în anul 2023 este numărul de concurenți înscriși la festivalul “Flori de Mai”. Anul acesta avem 138 de concurenți înscriși, față de anul 2022, când s-au înscris doar 86 de persoane.

Ne mândrim și lucrul ăsta ne confirmă faptul că ceea ce am făcut a fost foarte bine, iar toți concurenții care s-au înscris anul trecut, s-au înscris și anul acesta, dar pe lângă ei s-au înscris mulți alții, deoarece au auzit ca acest festival este unul de calitate care propulsează și lansează tinere talente. Noi ne străduim ca totul să iasă bine, avem un juriu de excepție, format din specialiști, alături de o orchestră excepțională, și prevedem că anul acesta va fi și mai spectaculos.

Dacă anul trecut am avut 5.000 de oameni pe seară pe noapte, anul acesta cu siguranță vom avea mult mai mulția declarat managerul Centrului Județean de Cultură și Creație, Georgiana Teodorescu, pentru Canal SUD.

Georgiana Teodorescu ne-a declarat, în premieră, cine va urca pe scenă în cadrul festivalului:

  • În prima seară – Smiley
  • În a doua seară – Iuliana Beregoi
  • În a treia seară – The Motans
  • În a patra seară – Loredana

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top