URMĂREȘTE-NE

TEHNOLOGIE

NOUA DACIA JOGGER, ELEGANȚĂ ȘI CONFORT. AFLĂ UNDE POȚI VEDEA ȘI TESTA AUTOTURISMUL!

Condorul SA este singurul concesionar Groupe Renault în județele Călărași și Ialomița fiind și un important distribuitor de piese de schimb Dacia de origine.
Societatea oferă condiții de finanțare avantajoase în vederea achiziționării de automobile Renault și Dacia, iar prin sistemul de calculare a ratelor și a dobânzii vă puteți afla sistemul de plată care se potrivește cel mai bine posibilităților financiare.


Noul Jogger este lansat după trei modele emblematice ale mărcii Dacia și anume : Logan MCV, Dacia Lodgi și Dacia Dokker și este disponibil în variantă de cinci locuri și șapte locuri.
Noua Dacia Jogger îmbină dotările utile și confortul sporit. Configurațiile multiple permit să ne bucurăm de un vehicul adaptat oricărei deplasări. Cele șapte locuri asigură confortul pentru întreaga familie. Toți pasagerii se pot bucura de un spațiu generos.
Se remarcă prin polivalență și îmbină dimensiunile unui break cu garda înaltă la sol, spațiul interior al unui monovolum oferind un portbagaj cu un volum maxim de 1800 de litri și Loock-ul unui SUV.
Prețul de intrare în gamă este de 11.000 EUR, prin programul Rabla, dar și posibilitatea finanțării prin Dacia Avantaj.

Mai multe detalii și informații le puteți obține de la dealer-ul autorizat Dacia Călărași și Ialomița, Condorul S.A din strada București, nr. 401.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top