URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NOU-NĂSCUT GĂSIT MORT ÎNTR-O PUNGĂ. TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL DIN CAPITALĂ

Un bebeluș a fost găsit mort duminică, 20 august a.c., într-o pungă care fusese abandonată într-o cameră de hotel din București. Din primele informații, o tânără de 22 de ani, cazată în hotel, a recurs la acest gest șocant.

„La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Surse judiciare au declarat pentru libertatea.ro că fătul a fost găsit la un hotel de cinci stele.

„În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Secției 17, care au confirmat cele sesizate inițial. În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv”, a precizat Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.


Continue Reading
La Top