URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NOU-NĂSCUT GĂSIT MORT ÎNTR-O PUNGĂ. TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL DIN CAPITALĂ

Un bebeluș a fost găsit mort duminică, 20 august a.c., într-o pungă care fusese abandonată într-o cameră de hotel din București. Din primele informații, o tânără de 22 de ani, cazată în hotel, a recurs la acest gest șocant.

„La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Surse judiciare au declarat pentru libertatea.ro că fătul a fost găsit la un hotel de cinci stele.

„În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Secției 17, care au confirmat cele sesizate inițial. În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv”, a precizat Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.


Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top