URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NOU, ÎN CĂLĂRAȘI! S-A DESCHIS PRIMUL CENTRU DE SLĂBIRE ȘI REMODELARE CORPORALĂ, DEDICAT FEMEILOR

Primul centru de slăbire și remodelare corporală, dedicat femeilor, a fost deschis în municipiul Călărași, în data de 1 februarie 2023. “Body Up” se adresează persoanelor de sex feminin, care își doresc o schimbare fără prea mult efort, și se axează pe reeducarea alimentară a acestora. Pe lângă partea de nutriție personalizată, acest centru oferă servicii precum: antrenamente pentru slăbire și tonifierea musculaturii, consiliere și monitorizare, clase și nutriție pentru copii, dar și seminare. Nu vor lipsi cursurile de pilates, yoga sau exercițiile de reeducare și susținere a coloanei vertebrale. În plus, mămicile își pot lăsa copiii, pe parcursul desfășurării antrenamentelor, la locul de joacă situat în incinta centrului de remodelare corporală, în mod gratuit.

“Am deschis la 1 februarie 2023 şi ne adresăm femeilor care până acum nu au fost la sală, care au avut reticenţe în a merge la sală. Conceptul este nou în Călăraşi. Nu avem aparatură şi aş vrea să explic de ce: femeile nu au suficient testosteron, încât să dezvolte o masă musculară excesivă şi nici nu îşi doresc lucrul acesta. În plus, rezolvăm încă o problemă majoră: unde îţi laşi copilul când vii la sală? Așadar, centrul este dotat cu un loc de joacă. 80% din ceea ce se întâmplă aici este axat pe partea de nutriţie, pentru că 80% din rezultate provin din partea de nutriţie, aşa că ne axăm foarte mult pe reeducarea alimentară. Asta înseamnă că nu dăm diete, nu mâncăm cântărit. Le doresc tuturor femeilor care ajung în centru să ajungă, la un moment dat, să mănânce cântărit, pentru că asta înseamnă că deja au nişte rezultate şi îşi doresc performanţă, dar durează acest lucru. Plecăm de la nivelul începător, formăm grupe şi le ducem într-o călătorie. Înseamnă că avansăm de la lună la lună și aflăm informaţii noi. Din punct de vedere al antrenamentelor, la fel, există o progresie. În plus, există clase de pilates, yoga, exerciţii de reeducare şi susținere a coloanei vertebrale, pentru că e mare nevoie în ziua de astăzi, aşa că aşteptăm toate femeile să ne calce pragul”, nea declarat Alexandru Florea, antreprenor.

Conceptul creat este unic în România, după cum susține Alexandru Florea.

“În forma în care ne aflăm acum, conceptul este nou pentru România. Proiectul este gândit să fie scalabil. În următorii doi ani, ne dorim să ajungem şi în alte oraşe din ţară. Vrem să ne extindem, neapărat! Conceptul de reeducare alimentară este nou doar cu numele. El a existat dintotdeauna. Ceea ce facem noi este să încercăm să aducem oamenii pe linia cea dreaptă”, a adăugat sursa citată.

Femeile care își doresc să slăbească într-un mod sănătos se pot programa, pentru abonamente, la numărul de telefon 0732/651.1879 sau pe Instagram (@alexandrufloreatraining).

Centrul se află în municipiul Călărași, pe strada Grivița, nr. 5, în spatele fostului LEM’S, deasupra locului de joacă Happy Land.

Primele 20 de abonamente sunt reduse cu 50%. Astfel, de la 1.200 de lei, atât cât costă un abonament de 2 luni, veți plăti doar 600 de lei. Menționăm că, ședința de consiliere este gratuită.

 

Continue Reading
La Top