URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NOI TRASEE PENTRU TRANSPORTUL ÎN COMUN DIN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Luni, 21 august a.c., președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, alături de vicepreședinții Ion Samoilă și Mihăiță Beștea au semnat contractele de delegare dedicate transportului în comun din județul Călărași.

În total, contractul vizează 12 loturi, dar în cadrul întâlnirii au fost semnate doar 10 de către reprezentanții instituției publice și cei ai societăților în cauză.

“Astăzi am semnat cele 10 grupe de trasee pe care Consiliul Județean le-a scos la licitație. Mai sunt încă două loturi care se află în etapa de evaluare”, a declarat pentru Canal SUD, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Trei transportatori din județul Călărași și Dâmbovița au câștigat licitația organizată. În total, contractul vizează 12 loturi, dar în cadrul întâlnirii au fost semnate doar 10 grupe de trasee de către reprezentanții instituției publice și cei ai societăților în cauză.

“Timp de 10 ani, trei transportatori vor asigura curse regulate în fiecare localitate din județ. Am făcut în așa fel ca aceste grupe să fie rentabile, ținând cont că există o concurență pe piața călătorilor”, a adăugat aceeași sursă menționată.

Pentru 10 ani, societățile și-au luat angajamentul de a transporta cetățenii într-un mediu sigur, acestea fiind obligate să asigure călărășenilor mijloace de transport noi.

Începând cu data de 1 septembrie, operatorii de transport câștigători vor începe efectuarea curselor regulate cuprinse în programul de transport rutier de persoane prin servicii regulate de pe raza județului Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top