URMĂREȘTE-NE

ECONOMIE

NOI DECIZII PENTRU UNII ROMÂNI

  • O parte dintre români vor primi tichetele de masă, iar alții vor primii echivalentul în bani cash. Astăzi, Marcel Boloș a venit cu decizia finală în privința tichetelor de masă. Iată ce a declarat.

Unii români vor primi tichetele de masă, iar alții vor primi în bani echivalentul lor. Marcel Boloș a făcut astăzi anunțul.

Întrebat dacă tichetele de masă vor fi plătite pe carduri restricţionate ca până acum sau vor fi bani cash, Boloş a răspuns: „Am lăsat la latitudinea angajatorului să decidă dacă va da banii pe tichet, cum spunem noi, sau îi va da în numerar, va plăti oamenilor în numerar. Aceasta este decizia angajatorului cu privire la felul în care va da oamenilor indemnizaţia de hrană”.

În ceea ce priveşte scăderea pragului până la care se mai poate plăti în numerar la magazinele de tip cash&carry la 2.000 de lei, de la 10.000 de lei, şeful de la Finanţe a explicat că s-a urmărit combaterea evaziunii fiscale, întrucât se ştie că numerarul conduce la „plăţi la negru”, potrivit Economica.ro.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top