URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NOAPTEA BIBLIOTECILOR – UN EVENIMENT INEDIT ÎN AȘTEPTARE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Pe data de 29 septembrie, ora 18:00, Călărașiul se pregătește să găzduiască un eveniment cu totul special, Noaptea Bibliotecilor. Dar de această dată, evenimentul va avea un twist inedit, desfășurându-se în aer liber, cu o mulțime de atracții și surprize ce așteaptă să fie descoperite.

Evenimentul promite distracții pentru toate vârstele, cu o zonă specială dedicată copiilor, o zonă pentru cărți și informare și multe alte surprize pregătite cu grijă.

Pe data de 29 septembrie, începând cu ora 18, vom avea un eveniment cu totul altfel, Noaptea Bibliotecilor. Va fi un eveniment out door, multe atracții și noutăți, nu vreau să divulg de pe acum tot ceea ce se va întâmpla. Un mic indiciu, va fi un cinema în aer liber, pe lângă zona de distracții pentru copii, zona de carte și de informare. Sub fiecare zonă sunt multe lucruri frumoase și așteptăm un număr cât mai mare de persoane, va fi și o zonă de donat carte, pentru cei interesați.” -a declarat pentru Cana Sud, managerul Bibliotecii Județene “Alexandu Odobescu” Călărași, Ionela Ichim.

Cei care participă la Noaptea Bibliotecilor sunt așteptați cu brațele deschise, iar organizatorii speră să atragă un număr cât mai mare de persoane pentru a crea o atmosferă vibrantă și culturală în această seară specială.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top