URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NICUȘOR CIONOIU: SUNTEM ALĂTURI DE UCRAINA ÎN ACESTE MOMENTE DE MAXIMĂ TEROARE

Situația din Ucraina a mișcat o lume întreagă, mii de ucrainieni sunt afectați. România, țară la granița cu Ucraina, vine în ajutorul cetățenilor acestei tări. Observăm în mediile de comunicare cum Rusia este condamnată de faptul că a afectat pacea în lume. Rețelele de socializare sunt din minut în minut încărcate cu sute de mesaje de compasiune.

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu a postat pe o rețea de socializare, următorul mesaj:

“Suntem alături de Ucraina în aceste momente de maximă teroare! Condamn cu fermitate atacul Federației Ruse împotriva Ucrainei și îmi exprim solidaritatea față de poporul ucrainian. Războiul declanșat în Ucraina de către Federația Rusă este o încălcare a dreptului internațional și afectează pacea din lumea întreagă.Încalcă inclusiv angajamentul față de independenţa şi integritatea teritorială a Ucrainei în graniţele recunoscute la nivel internaţional.

România este pregătită să ofere asistență umanitară și să gestioneze această criză împreună cu aliații săi din NATO și Uniunea Europeană. Calitatea de membru cu drepturi depline ai celei mai puternice alianțe militare – NATO, calitatea de membru al UE, creează României o garanție de securitate!”

Continue Reading
La Top