URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

NICUȘOR CIONOIU: CONTINUĂM POLITICILE PENTRU O SOCIETATE MULT MAI ECHITABILĂ!

Senatorul social-democrat, Nicușor Cionoiu, a precizat că încrederea românilor în PSD se menține, PSD a rămas partidul în care românii au de departe cea mai mare încredere.

” Continuăm politicile pentru o societate mult mai echitabile! Încrederea românilor în PSD se menține! PSD a rămas partidul în care românii au de departe cea mai mare încredere.

De când am intrat la guvernare am fost preocupați în mod constant și responsabil de nevoile tuturor românilor și în special, față de cei mai vulnerabili. Aceste măsuri și obiective strategice fiind vitale mai ales după o perioadă atât de dificilă în care România a fost afectată de condițiile unei pandemii, a unei crize economice și a unei instabilității regionale.

Vom continua să promovăm și să susținem politici publice care să reducă inegalitatea și să asigurăm o guvernare solidă. Este singura soluție prin care putem răspunde problemelor sociale care există în acest moment. Eforturile și munca românilor trebuiesc apreciate, aceștia au nevoie de sprijinul statului, nu putem da șansa ca nevoile acestora să devină și mai imposibil de suportat!

PSD le mulțumește tuturor românilor pentru că au observat și au apreciat eforturile noastre de a acționa cu responsabilitate. Indiferent de funcțiile pe care le deținem, trebuie să fim în continuare aproape de cetățeni, să le oferim soluții și să aducem rezultate!” a scris pe pagina sa de socializare, Senatorul Nicușor Cionoiu.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top