URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NEOBOSITUL MOȘ CRĂCIUN! DARURI PENTRU COPIII SILITORI DIN MEDIUL RURALA venit “Camionul de Crăciun”! Asta s-a auzit, zilele trecute, în toată localitatea Unirea, județul Călărași. 227 de cutii magice, pline cu daruri, au primit elevii școlii din comună, beneficiarii unei frumoase
colaborări dintre preotul paroh al satului- Florin Leuștean, Primarul comunei- Ciprian Andrei Olteanu și George Bobirac .
Prin intermediul acestora, Asociația Tășuleasa Social, reprezentată de Alin și Tiberiu Ușeriu, a aflat că la Unirea sunt elevi implicați și silitori care merită să primească darurile transportate de “Camionul de Crăciun”.

Ce este “Camionul de Crăciun”?

“Camionul de Crăciun” este o acțiune realizată de asociația germană Die Johanniter Unfall-Hife. Copiii din Germania pregătesc cadouri pentru copiii din România, însă de acestea se poate bucura întreaga familie. Cadourile sunt încărcate în camioane și sunt transportate în țara noastră de șoferi voluntari. Prin intermediul voluntarilor de la Tășuleasa Social, cadourile se împart nominal și ajung direct în brațele copiilor.

Continue Reading
La Top