URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

NEGOCIERILE PENTRU ÎMPĂRȚIREA FUNCȚIILOR POLITICE CONTINUĂ

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat, în data de 9 decembrie a.c., prin intermediul unei conferințe de presă, că negocierile pentru împărțirea politică a funcțiilor în administrație continuă.

Se negociază, în continuare, pentru a putea să oferim oameni politici pe funcții, care să poată guverna România și județele, în speță prefecții pe care cu toții îi așteptăm”, a punctat Iliuță.

Vă reamintim că liderul social-democraților călărășeni preciza, în luna noiembrie, că după negocierile purtate în coaliția de guvernare, partidul îi validase pe directorul ADR Sud Muntenia, Liviu-Gabriel Mușat și fostul deputat Sorin  Vrăjitoru, pentru funcțiile de secretari de stat. Potrivit lui Iliuță, Mușat nu a putut fi impus, la negocieri, în ministerul vizat. Pentru postul de prefect al județului Călărași, PSD Călărași l-a propus pe vicepreședintele Consiliului Județean, Mihăiță Beștea.

“Trei zile am fost la București, la negocieri. Ne interesează, în continuare, anumite agenții, unde să numim reprezentanți ai PSD. Toți colegii mei așteaptă ca fiecare să își găsească  poziții naționale, că să îi putem ajuta pe membrii partidului călărășean cu funcții la instituțiile deconcentrate. Discuțiile pe care le-am avut, au fost raportate la prefectul județului Călărași. S-a stabilit că prefectul va fi compatibil cu președintele Consiliului Județean. În ceea ce privește subprefectul, sunt încă discuții. Cât despre vicepreședintele CJ, acesta va fi de la cei care au majoritatea”, a conchis sursa citată.

Continue Reading
La Top