URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MUSTUL POATE FI PERICULOS DACĂ NU SUNT RESPECTATE CÂTEVA REGULI

Băutură delicioasă, cu gust înţepător, catifelat şi cu o savoare unică, obţinută din struguri proaspeţi, mustul aduce numeroase beneficii organismului. Făcut din struguri care se storc bine până iese toată zeama, mustul se transformă ulterior în vin. Licoarea este extrem de bogată în vitamine, minerale, polifenoli, vitamina C şi alte substanţe importante pentru organismul nostru.

Mustul poate fi PERICULOS dacă nu respecți câteva reguli importante!

  • Butoaiele cu must NU trebuie depozitate în beciuri sau spații care nu au căi de aerisire. Procesul de fermentare trebuie să se realizeze în spaţii deschise sau bine aerisite.
  • Dacă fermentarea se produce totuși într-un spațiu închis, este interzisă intrarea fără o aerisire în prealabil. Mai concret, deschizi ușa să intre aer de afară și aștepți minim jumătate de oră până vei intra
  • Doar câteva minute de inhalare a dioxidului de carbon pot fi fatale așa că e responsabilitatea ta să te păzești de acest pericol.

Continue Reading
La Top