URMĂREȘTE-NE

SPORT

MUNTENEGRU-ROMÂNIA 2-0. PRESTAȚIE RUȘINOASĂ LA DEBUTUL ÎN LIGA NAȚIUNILOR

Naționala de fotbal a României a pierdut meciul disputat pe terenul lui Muntenegru, scor 0-2, din cadrul primei etape a Ligii Națiunilor, în grupa 3, Liga B.
Meciul nu a produs nicio ocazie în primul sfert de oră. Însă, în intervalul 16′-22′, muntenegrenii și-au creat patru ocazii de gol, dar fără să prindă poarta.

Muntenegru – România 2-0. Prestație rușinoasă la debutul în Liga Națiunilor! Un șut pe poartă + două goluri făcute “cadou”

În minutul 36, Marusic a șutat din întoarcere și a fost la un pas de a deschide scorul, însă mingea s-a izbit de bara din dreapta lui Niță. Prima ocazie a “tricolorilor” a apărut în minutul 44, când Tănase a trimis mult peste poartă din lovitură de cap.

Repriza secundă i-a găsit tot pe muntenegreni în atac. În minutul 52, iar apoi 10 minute mai târziu, gazdele au reușit să amenințe din nou poarta lui Niță.
În cele din urmă, golul a venit în minutul 66. Chiricheș a pierdut posesia mingii, iar câteva secunde mai târziu Haksabanovic i-a așezat mingea lui Mugosa, care l-a învins pe Niță din cădere.

“Tricolorii” au încercat să ofere replica în minutele 72 și 78, însă nici Alibec, nici Mitriță nu au prins poarta adversă.

Chiricheș a greșit decisiv și la faza care a dus la al doilea gol. Căpitanul României s-a împiedicat și a căzut, Radunovic a profitat și i-a pasat lui Mugosa, dar Niță a reușit să intervină în primă fază. Din păcate, la reluarea lui Vukcevic nu a mai putut face nimic.

În urma acestui rezultat, Muntenegru se clasează pe primul loc în grupa 3 din Liga B, cu 3 puncte. De partea cealaltă, România este pe ultima poziție, fiind și singura selecționată fără gol marcat sau punct obținut.

Sursa: DigiSport

Continue Reading
La Top