URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

MOȘ NICOLAE A VENIT CU DARURI LA 55 DE COPII DIN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Consiliul Județean (CJ) Călărași a organizat, în data de 6 decembrie 2021, a treia ediție a evenimentului umanitar “Moș Nicolae vine la copiii cuminți care nu au ghetuțe”.

Prin intermediul acestei acțiuni, care a avut loc în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație, 55 de copii nevoiași, cu rezultate bune la învățătură, din județul Călărași, au primit haine, încălțăminte și dulciuri din partea executivului CJ, funcționarilor publici din cadrul subordonatelor acestei instituții și a consilierilor județeni.

Aceștia au primit darurile într-un cadru festiv.

Mulțumesc mult pentru că ați dat curs invitației la această acțiune umanitară, pe care, an de an, Consiliul Județean a realizat-o. Am reușit să avem aceste cadouri de Moș Nicolae, cu ajutorul dumneavoastră. Mulțumesc consilierilor județeni, directorilor subordonatelor din cadrul CJ, primarilor județului Călărași, viceprimarilor, consilierilor locali, administratorului public al Primăriei Municipiului Călărași, Eduard Grama. Mulțumesc tuturor celor care sunt implicați! Dumnezeu lucrează prin oameni. Acești oameni minunați sunteți dumneavoastră, pentru că faceți o bucurie copiilor. Există o administrație care s-a gândit la cei mici. Voi, copiiii, veniți, an de an, la CJ, în acest proiect pe care l-am început în 2017 și îl continuăm în 2021. Eu sunt complicele primarului de la Dragoș Vodă. E vorba de doi copii, gemeni, care au 8 anișori”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Vicepreședintele CJ, Ion Samoilă, a precizat următoarele: “La mulți ani celor care serbează ziua numelui! Aceasta este o acțiune pe care ne-am propus-o și sper să vină în ajutorul unor copii care au nevoie de aceste cadouri. Mulțumesc celor care s-au implicat în această acțiune. Sunt Moș Nicolae pentru un copil din Lehliu și vreau să dăruiesc din tot sufletul, pentru că este o vorbă: de la noi mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Vă doresc un an mai bun și multă sănătate”.

Mulțumesc întregii echipe pentru inițiativă și pentru faptul că m-a implicat și pe mine. Cu mare drag, sunt alături de colegii mei și oricând sunt dispus să facem o mică faptă bună, care să ne mai lumineze sărbătorile”, a punctat vicepreședintele instituției, Mihăiță Beștea.

Este o zi plină de emoții. Aceasta este o tradiție începută la CJ, în urmă cu câțiva ani, și vă felicit, domnule președinte, pentru acest eveniment. Sunt oameni care așteaptă de la noi mai mult decât le putem oferi azi. Astăzi, în familia mea, a mai apărut un băiețel. Suntem 3 membri ai familiei, acum. Pentru o zi, familia Grama are 3 copii: 2 băieți și o fetiță“, a subliniat administratorul public al municipiului Călărași, Eduard Grama.

Este bine că ne gândim la copii, că avem astfel de acțiuni pentru oameni. Avem nevoie de oameni, pentru că de la aceștia ne luăm puterea de a face bine. Este bine să fim alături de toți. La mulți ani, tuturor și să fim sănătoși”, a menționat edilul Călărașiului, Marius Dulce.

Pe lângă cei doi copii cărora trebuia să le oferim cadouri, familia Spitalului Județean de Urgență a hotărât să mai îmbrace încă doi copii, din care face parte și micuțul  colegului nostru. Prin acest lucru, nu facem decât să ne implicăm în comunitate”, a spus managerul instituției spitalicești, Bogdan Mihai.

După finalizarea evenimentului, micuții au vizionat un film tematic de Crăciun, la Cinematograful 2D-3D Călărași.

Sandra Roșca, angajata CJ Călărași, este cea care a inițiat această acțiune.

Continue Reading
La Top