URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

MOBILIZARE ÎN FORȚĂ PENTRU UCRAINA

Astăzi, la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu, unde s-a pus la dispoziție sala de sport pentru strângerea donațiilor pentru Ucraina, Crucea Roșie Călărași a pregătit pachetele pentru următorul convoi care va pleca peste graniță la vecinii noștri ucraineni.

Crucea Roșie Călărași a fost sprijinită de jandarmii și pompierii călărășeni, dar și de lucrătorii Brico Depot.

“Astăzi suntem într-o mare agitație pentru că pregătim tirul care pleacă la București mâine dimineață, ne alăturăm convoiului care va pleca în Ucraina, cu acest tir plin de ajutoare.
Este un convoi format din opt tiruri, unul de la Călărași, două de la Dâmbovița, două de la Cluj și Sălaj de la sediul central.
Avem de dat de toate, produse alimentare, lapte praf și scutece pentru copii care sunt achizitionați cu banii strânși la spectacolul umanitar organizat la Călărași.
Să sperăm ca săptămâna viitoare vom mai trimite două tiruri, momentan neavând posibilitatea să o aranjăm pe paleți să putem trimite de săptămâna aceasta.
Mă bucur foarte tare ca avem sprijinul ISU Călărași, pompierii sunt cei care ne ajută în toate acțiunile, ne sprijină cu foarte mulți voluntari și Jandarmeria Călărași, prietenii noștri de suflet, au venit și băieții de la Bricodepot care ne ajută cu înfoliatul și paletatul, ne-au adus și o liză.
Primăria Călărași ne ajută cu un elevator să putem urca paleții în camion.
Astăzi suntem în jur de 20 de voluntari, Dumnezeu e bun cu noi că vremea ține cu noi și nu întâmpinăm alte probleme și o să facem treabă buna”, ne-a declarat Aura Giurcă, directoarea Crucii Roșii Călărași.

Continue Reading
La Top