URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

MINISTRUL GRINDEANU, CĂTRE ILIUȚĂ: BANI SUNT, VĂ ROG SĂ NE LUAȚI BANII!

Rugămintea ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a fost lansată, astăzi, către toți președinții de consilii județene care au format cea mai puternică Asociație de Dezvoltare Intercomunitară pentru infrastructura de transport. “Bani sunt, vă rog să ne luați banii“, a declarat Grindeanu.

Aceștia au semnat protocolul pentru drumul expres TransRegio care va străbate 4 județe: Galaţi – Brăila – Slobozia (Ialomiţa) – Drajna – Autostrada A2 – Chiciu (Călăraşi). Totul în parteneriat cu Ministerul Transporturilor. 

Investiţia este evaluată la cel puţin 300 de milioane de euro. Drumul expres va avea peste o sută de kilometri şi va lega oraşul Galaţi de Autostrada Soarelui. 

Este o alianţă administrativă pentru dezvoltarea regiunii noastre. Lucrez excelent cu toți colegii din celelalte județe partenere. Fructificăm orice şansă pe care o avem de conectare a județului la marile reţele de transport. Drumul TransRegio reprezintă o oportunitate de a crește nivelul de trai al călărășenilor și de a dezvolta toate comunitățile implicate în proiect”, a declarat, în exclusivitate, pentru CANAL SUD, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, prezent în acest moment la Ministerul Transporturilor.

Tehnic vorbind, astăzi, 9 februarie a.c., a fost semnat protocolul de colaborare pentru proiectul “Elaborarea Studiului de Fezabilitate, realizarea documentației tehnice pentru Autorizația de Construire (P.A.C) și obtținerea Autorizației de Construire (A.C.) pentru obiectivul de investiții “Drum expres TransRegio Galati-Braila-Slobozia-Drajna-Chiciu-Autostrada A2” încheiat între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Infrastructura de transport de interes strategic, în zona de Est și Sud – județele Galați, Brăila, Călărași și Ialomița.


Continue Reading
La Top