URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MINISTRUL CSEKE ATTILA A SEMNAT 48 DE NOI CONTRACTE, CU FINANȚARE DIN PNRR

Ministrul dezvoltării a semnat noi contracte, cu finanțare din PNRR, pentru renovarea și reabilitarea termică a unor unități de învățământ și clădiri publice.

Ministrul Cseke Attila a semnat 48 de noi contracte finanțate prin componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele au fost încheiate între autorităţile publice locale din 29 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi au o valoare totală de 265.737.364,75 de lei.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, prin Valul Renovării, au fost semnate 28 de contracte, în valoare de 243.651.526,33 lei, depuse de 14 autorităţi locale, pentru creşterea eficienţei energetice a unor unităţi de învăţământ, clădiri rezidenţiale multifamiliale, precum şi a unor instituţii publice.

Prin Fondul Local, au fost semnate 20 de contracte, în valoare de 22.085.838,42 lei, pe care autorităţile locale din 15 unităţi administrativ-teritoriale le-au depus pentru renovarea şi reabilitarea termică a unor unităţi de învăţîământ, precum şi a unor clădiri publice, se mai precizează în comunicat. 

”Până în prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate 6.191 de contracte de finanţare”, mai transmite Ministerul Dezvoltării.

Continue Reading
La Top