URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MINISTRUL CÎMPEANU ȘTERGE CU MARKER NEGRU NUMELE PROFESORILOR UNIVERSITARI CARE I-AU VERIFICAT TEZA DE DOCTORAT SI PLAGIAT

Ministrul Educației a publicat duminică seara, pe Facebook, raportul făcut de comisia numită în august anul trecut de rectorul interimar al USAMV București, care a avut misiunea să-i verifice teza de doctorat, la cererea ministrului. În document, numele celor trei profesori universitari doctori care semnează raportul au fost acoperite cu marker negru, la fel și data primirii raportului. Reamintim că în conferința de presă de joi, la întrebarea Edupedu.ro, ministrul Cîmpeanu a spus că a primit raportul prin care USAMV susține că nu a plagiat în teza de doctorat în urmă cu aproape un an, dar că nu l-a făcut public fiindcă „nu cred că era momentul să mă laud cu un conținut laudativ”

Comisia care i-a verificat teza ministrului este o comisie numită prin decizia rectorului interimar al USAMV, Răzvan Teodorescu, nu este comisia de etică a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, după cum reiese din document. Nu este precizat cine sunt verificatorii, dacă sunt de la aceeași facultate la care ministrul a susținut doctoratul sau nu.

Sursă text: g4media.ro

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top