URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MINIȘTRII PROPUȘI DE USR AU PRIMIT AVIZE NEGATIVE LA AUDIERILE DIN COMISIILE PARLAMENTARE

USR a reacționat marți, 19 octombrie, după ce, în afară de Cătălin Drulă, toate propunerile de ministru ale formațiunii au picat pe capete la audierile din Parlament. „Avem o nouă majoritate USL. PNL și PSD nu pot să treacă peste propriile supărări și calcule politicianiste”, a subliniat USR.

Partidul critică într-un comunicat faptul că PSD și PNL „resping braț la braț” în comisiile de specialitate propunerile USR de ministru.

„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD și PNL resping braț la braț candidații propuși de USR pentru ministere. Nu reușesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniștrilor.

USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern și un program de guvernare, pentru că PNL și PSD au fugit de responsabilitate și nu au avut curajul să vină cu propuneri.

USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată țara din criză”, a transmis USR pe Facebook.

Continue Reading
La Top