URMĂREȘTE-NE
Spitalul Județean Călărași

SĂNĂTATE

MINISTERUL SĂNĂTAȚII: PESTE 600 DE MILIOANE DE LEI DIN PNRR PENTRU DEZVOLTAREA AMBULATORIILOR DE SPECIALITATE

Ministerul Sănătăţii – România are ca prioritate dezvoltarea serviciilor medicale ambulatorii în unitățile sanitare care deservesc localități rurale. Așadar 69 de unități sanitare din țara noastră primesc bani pentru dezvoltarea ambulatoriilor de specialitate. Sunt 600 de milioane de lei care au fost alocați prin PNRR pentru construcție, reabilitare, modernizare sau dotarea cu echipamente performante. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, spune că aceste ambulatorii vor putea oferi servicii performante și rapide pentru pacienți.

Ministerul Sănătății – PNRR a finalizat cu succes un alt obiectiv de investiții.

Pacienții au nevoie să fie diagnosticati și tratati cât mai rapid.

69 de unități sanitare din România au fost selectate pentru finanțare din PNRR.

Peste 600 de milioane de lei din PNRR pentru dezvoltarea ambulatoriilor de specialitate.

Aceste obiective de investiții vor include construcția, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea cu echipamente medicale a ambulatoriilor de specialitate.

Ministerul Sănătății rămâne partenerul tuturor autorităților locale care au vocația dezvoltării serviciilor de asistență medicală pentru cetățeni.

După implementarea proiectelor, pacienții vor putea accesa servicii medicale ambulatorii de calitate, menită să le permită bolnavilor să fie diagnosticați și tratați cât mai rapid.

Continue Reading
La Top