URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

MIHĂIȚĂ BEȘTEA VA CANDIDA LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI OLTENIȚA

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul PSD Călărași, Mihăiță Beștea și-a făcut publică intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Oltenița. Beștea și-a expus viziunea și planurile pentru dezvoltarea localității în următorii ani.

 

Mihăiță Beștea, cunoscut pentru experiența sa vastă și implicarea în comunitatea locală, a subliniat importanța unei abordări progresiste și inovatoare în gestionarea problemelor cu care se confruntă orașul Oltenița. Cu o experiență de peste 20 de ani în diverse domenii, inclusiv în sectorul public și în mediul privat, Beștea își propune să aducă o serie de schimbări și îmbunătățiri esențiale.

 

Printre principalele sale preocupări se numără îmbunătățirea infrastructurii locale, o problemă recurentă care afectează calitatea vieții locuitorilor din Oltenița. De asemenea, el și-a exprimat dorința de a promova proiecte și inițiative menite să stimuleze economia locală și să creeze noi oportunități de dezvoltare și prosperitate pentru comunitatea oltenițeană.

 

Cu un sprijin puternic din partea partidului și al comunității locale, candidatura sa promite să aducă schimbări semnificative în peisajul politic și administrativ al municipiului Oltenița.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top